torsdag 28. juni 2007

SKOLEBOLLER.


Har ikke bare laget syltetøy i dag.Laget en porsjon med skillingsboller også,de ble kjempe gode.
I den senere tid har jeg strikket og heklet på topper til minste jenta. Det er så morsomt å lage til noen som synes at mammas hjemmelagede er helt topp. Det blir bilde senere.

JORDBÆR SYLTETØY.



I dag har jeg laget jordbær og rabarbra syltetøy. Det er kjempe godt. Når du får det søte i jordbærene sammen med det syrlige i rabarbraene blir det kjempe godt.

Det ble til 5 glass, da er høsten og vinteren reddet.

lørdag 9. juni 2007

Varme dager mye bading

Idag er det veldig varmt . Tid for bading, men sjekk ut forholdene først,det kan være noe som er i veien. Denne fant jeg hos Tone m da jeg surfet innom henne i dag God helg folkens.

torsdag 7. juni 2007



Fant denne på en blogg jeg kikket innom i dag.

tirsdag 5. juni 2007

SOKKER


Dette er to par sokker jeg har strikket. Ett i svart og et t i rosa. Fant mønsteret i Dalegarn tilbehør nr.179. Er strikket i falk + popcorn.
Disse to har jeg på bestilling, to på jobben skulle ha dem til barnebarnene sine.De er ikke vanskelige å lage, morsomme.

Røde roser


Se hva jeg fikk av min kjære til gebursdagen min som var i forje månede. Var ikke de fine?????
Det synes iallefall jeg. Jeg ble kjempe glad.

HELLO KITTY


Nå har jeg fått laget ett trekk til sykkelsetet i ull. Det er med hello kitty på. Minste jenta er

helt vill med hello kitty. Det er laget i ullstoff og bomull . Jeg har også laget mange andre av samme slag. Det er med hjerte som dekor, de er veldig søte .Jeg skulle selge dem på en husflidsmarked i helgen , men fikk ikke byttet bort vaktene mine på jobb.